Ro      Ru      En
Prima pagină  »  Revitalizare urbană
Revitalizare urbană
Ședința Comitetului de Coordonare a procesului de elaborare a Programului de Revitalizare Urbană pentru municipiul Orhei.
Publicat: 20.06.2022   

În cadrul ședinței s-a discutat variantele de delimitare a orașului pe zone și partea introductivă a programului. Membrii Comitetului de Coordonare au venit cu unele recomandări asupra materialului prezentat.

La şedinţă au participat reprezentanţii administraţiei publice locale și Agenției de Dezvoltare Regională Centru.

Abordarea de revitalizare urbană ca un instrument al politicii de dezvoltare urbană în Republica Moldova a fost pilotată în perioada 2017 – 2019, în cadrul proiectului nr. 309/2017/M3 „Suport pentru administrația Republicii Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin dezvoltarea urbană integrată și sustenabilă”.

Scopul principal al procesului a fost de a crea un sistem complex și durabil privind revitalizarea urbană la toate nivelele: național (cadrul de reglementare și metodologic), regional (implicarea Agențiilor de dezvoltare regională) și local (elaborarea și implementarea Programelor de revitalizarea urbană).


Accesări: 44

Alte Revitalizare urbană


ORHEI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
Ultima actualizare: Marți, 16 august 2022
© 2022 Primaria orașului Orhei - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 63213   Total ieri: 771   Total azi: 161