Ro      Ru      En

 


Prima pagină  »  Primarii pentru Creștere Economică (M4EG)
Primarii pentru Creștere Economică (M4EG)
Primăria municipiului Orhei, a devenit membrul Inițiativei „Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG)
Publicat: 21.12.2022   

Primăria municipiului Orhei, a devenit membrul Inițiativei „Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG), finanțată de UE și implementată de PNUD, care a lansat un concurs de granturi pentru a sprijini eforturile de răspuns la criză și de redresare a autorităților locale.

La 09 decembrie 2022 Consiliul municipal Orhei a votat înscrierea Primarului mun. Orhei, Pavel VEREJANU la rețeaua M4EG. Concursul de finanțare va  permite or. Orhei de a beneficia de granturi acordate de Uniunea Europeană.

Apelul își propune să sprijine răspunsul imediat la criză, precum și recuperarea pe termen lung a autorităților publice locale din Republica Moldova, inclusiv sprijinirea refugiaților ucraineni, pe tot parcursul anului 2022-2023.

Autoritatea publică locală se angajează în principal să accelereze creșterea economică locală durabilă și incluzivă, dezvoltarea și crearea de locuri de muncă prin proiectarea de noi intervenții locale care să reunească rezidenții, mediul de afaceri și comunitățile societății civile. 

Documente ataşate
pdf, 2 MB


Alte Primarii pentru Creștere Economică (M4EG)

Publicat: 25.11.2022   
Primăria mun.Orhei, îsî manifestă intenția de aderare la rețeaua „Primarii pentru Creștere Economică” (M4EG), și a deveni membru a acestei rețele, inițiativa UE implementată prin intermediul UNDP. Citeşte mai mult...

ORHEI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
Ultima actualizare: Duminică, 26 mai 2024
© 2024 Primaria orașului Orhei - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 66796   Total ieri: 4416   Total azi: 3744