Ro      Ru      En
Prima pagină  »  Orașe-poli de creștere în Republica Moldova
Orașe-poli de creștere în Republica Moldova
Astăzi a avut loc evenimentul de închidere a „Cursului de instruire, Managementul proiectelor- Scrierea cererilor de finanțare și Implementarea proiectelor” în cadrul consolidării capacităților partenerilor la nivel local și regional.
Publicat: 15.04.2022   

Sesiunea de instruire, care a durat 5 zile, a fost organizată de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, cu susținerea Solidarity Fund PL în Moldova,

la care au participat angajații Agențiilor de Dezvoltare Regională și membrii  Unităților de Implementare a Proiectelor din cadrul  orașelor-poli de creștere în Republica Moldova: Orhei, Edineț, Soroca, Ungheni, Cahul și Comrat.

Scopul cursului a fost oferirea suportului pentru Unitățile de Implementare a Proiectelor în pregătirea proiectelor și monitorizarea implementării lor.                                 

În cadrul evenimentului, secretarul general al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, dna Lilia DABIJA, a înmânat certificatele de absolvire a cursului.

Le mulțumim organizatorilor pentru modulul de instruire organizat și echipei de experți pentru profesionalism, dedicare și flexibilitate.


Accesări: 160

Alte Orașe-poli de creștere în Republica Moldova

Publicat: 30.05.2022   
Accesări: 84
În perioada 25-27 mai 2022, membrii Unităților de Implementare a Programului, reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova și Agențiilor de Dezvoltare Regională, au participat la cursul de planificare strategică în contextul procesului de implementare a Programului Național de dezvoltare a orașelor-poli de creștere 2021-2027. Citeşte mai mult...
Publicat: 18.11.2021   
Accesări: 164
Astăzi, primarii, viceprimarii și reprezentanți ai Unităților de Implementare a Proiectelor din cadrul orașelor-poli de creștere în Republica Moldova: Orhei, Edineț, Soroca, Ungheni, Cahul și Comrat, au efectuat o vizită de studiu în municipiul Ungheni. Citeşte mai mult...
Publicat: 05.11.2021   
Accesări: 160
În cadrul întrunirii au participat dl Dorin ANDROS, expert rezident Solidarity Fund PL în Moldova, Citeşte mai mult...

ORHEI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
Ultima actualizare: Luni, 04 iulie 2022
© 2022 Primaria orașului Orhei - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 63283   Total ieri: 779   Total azi: 231