Ro      Ru      En
Prima pagină  »  Orașe-poli de creștere în Republica Moldova
Orașe-poli de creștere în Republica Moldova
În perioada 25-27 mai 2022, membrii UIP, reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și ADR au participat la cursul de planificare strategică.
Publicat: 30.05.2022   

În perioada 25-27 mai 2022, membrii Unităților de Implementare a Programului, reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova și Agențiilor de Dezvoltare Regională, au participat la cursul de planificare strategică în contextul procesului de implementare a Programului Național de dezvoltare a orașelor-poli de creștere 2021-2027.

Cursul  a fost  organizat  de către Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, cu suportul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone (Polish aid) Ambasada RP w Kiszyniowie / Ambasada Republicii Polone la Chișinău.

Pe parcursul  acestor 3 zile participanții au  dezvoltat abilitățile și au îmbogățit cunoștințele în domeniul planificării strategice. La fel au beneficiat de experiența practică a formatorilor, echipei de experți din Republica Moldova și România.

Apreciem organizarea excelentă a evenimentului și suportul acordat orașelor poli de creștere din Republica Moldova.


Accesări: 110

Alte Orașe-poli de creștere în Republica Moldova

Publicat: 15.04.2022   
Accesări: 201
Sesiunea de instruire, care a durat 5 zile, a fost organizată de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, cu susținerea Solidarity Fund PL în Moldova, Citeşte mai mult...
Publicat: 18.11.2021   
Accesări: 191
Astăzi, primarii, viceprimarii și reprezentanți ai Unităților de Implementare a Proiectelor din cadrul orașelor-poli de creștere în Republica Moldova: Orhei, Edineț, Soroca, Ungheni, Cahul și Comrat, au efectuat o vizită de studiu în municipiul Ungheni. Citeşte mai mult...
Publicat: 05.11.2021   
Accesări: 200
În cadrul întrunirii au participat dl Dorin ANDROS, expert rezident Solidarity Fund PL în Moldova, Citeşte mai mult...

ORHEI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
Ultima actualizare: Marți, 16 august 2022
© 2022 Primaria orașului Orhei - Republica Moldova
Toate drepturile rezervate

 

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 63210   Total ieri: 771   Total azi: 158